Ortowrite

 


Ortowrite

Entrenament ortogràfic amb Ortowrite, una aplicació creada per a professionals de l’educació que permet realitzar un aprenentatge de l’escriptura inicial (a partir dels 5 anys). També s’aconsegueix consolidar una escriptura sense errors ortogràfics.

Està estructurat per nivells des de P5 fins a l’edat adulta. També és una eina molt recomanada per a nouvinguts i per a persones amb dificultats visuals. És important saber que l’alumne ha de treballar de manera totalment autònoma.

Està demostrat que aquelles persones que en fan un ús correcte evolucionen molt favorablement i s’aconsegueix una disminució important dels errors d’escriptura. A més, és una eina que, per la seva manera de funcionar, millora l’atenció i la memòria auditiva.

Només cal dedicar-hi entre 10 i 15 minuts per sessió, durant 4 dies la setmana. Tot i això, no hi ha cap inconvenient en treballar-hi més estona i tants dies a la setmana com es vulgui.

Serà un professional del centre qui assigni els exercicis als alumnes i en faci un control personalitzat.

 

 


 

La nostra filosofia

  • Oferir una atenció personalitzada i donar resposta a les problèmatiques que pugui tenir cada pacient.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que vostè tingui una millor experiència d'usuari. Si continua navegant está donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui a l'enllaç per a major informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies